nov 02
 
Locatie:
Limburgse Peel
America
Locatie:
Het Meerdal
America

Rowwen Hèze Slotconcert

Ook in 2018 vindt traditiegetrouw het Rowwen Hèze Slotconcert weer plaats in het Limburgse America. Het Slotconcert is dit jaar op vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2018. Zowel Center Parcs Het Meerdal als Center Parcs Limburgse Peel liggen op steenworp afstand van het festivalterrein en vormen hiermee de ideale uitvalsbasis voor een gezellig en muzikaal weekend!

Het Slotconcert in America laat nog even op zich wachten, maar de voorverkoop van het Slotconcert 2018 is gestart!  

Boek met extra voordeel een verblijf in Center Parcs Het Meerdal, eventueel met kaarten voor het Slotconcert op vrijdag, zaterdag óf een Passe-Partout! Boek eerst je cottage naar wens op Het Meerdal. Tickets kun je uitsluitend telefonisch bijboeken via ons Customer Contact Center: 0900 - 660 6600. Center Parcs verkoopt de entreetickets voor rekening en risico van RHEM. De kaarten ontvang je bij aankomst op het park. Dus wees er snel bij, want op = op!

Tickets reeds gescoord, maar nog op zoek naar een slaapplaats? Bij Center Parcs Limburgse Peel kun je voordelig overnachten tijdens het Slotconcert 2018!

Center Parcs Limburgse Peel wordt geheel vernieuwd, dus een extra reden om een verblijf te boeken! Vanaf aankomende zomer zijn de 500 cottages grondig aangepakt en hebben een nieuwe look and feel gekregen, waardoor je je tijdens je verblijf op je gemak voelt in de gemoderniseerde cottages midden in de bossen.

In de Market Dome wordt een Bamboe Dome geplaatst, dat jou het gevoel geeft dat je je in de jungle bevindt. Ook het Grand Café en de andere restaurants krijgen een compleet nieuwe look and feel. In de Aqua Mundo kan je straks gebruik maken van een touwbrug die over het golfslagbad hangt!